Keukens

Keukens

Een keuken biedt gezelligheid, warmte en gezondheid. Het is dus niet zo gek dat mensen steeds meer tijd in hun keuken doorbrengen. Dan wilt u dat de keuken voldoet aan uw wensen. Ook omdat een keuken vele jaren mee moet gaan.

Wij zitten niet vast aan opgegeven maten van fabrikanten. Doordat wij alles zelf maken, kunnen we uw droomkeuken realiseren. Dat begint met het inventariseren van uw wensen.

Welke kleuren wilt u, welke materialen moeten we gebruiken, welke apparatuur moet er in uw nieuwe keuken? U hoeft niet alles zelf te bedenken, wij adviseren u graag! 

Uw wensen

Landelijke keuken

Ontwerp

Als wij uw wensen weten, gaan we aan de slag. Dat begint met een ontwerp, want u wilt natuurlijk graag weten hoe uw nieuwe keuken eruit gaat zien.

Op ons kantoor maken wij daarom een 3D-tekening. Niet alleen krijgt u zo al een goed beeld van hoe de keuken er uit komt te zien, u krijgt ook een indruk van wat de keuken met de rest van de ruimte doet. Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Als het ontwerp is goedgekeurd en de materialen en gewenste apparatuur zijn bekend, gaat uw droomkeuken in productie! Dat betekent dat we alles op maat gaan maken.

Vervolgens monteren we de keuken in onze productiehal. Zo weten we zeker dat de keuken aan alle kwaliteitseisen voldoet en 100% klaar is om bij u in huis gemonteerd te worden!

Exclusief maatwerk

Op maat

Voorbeelden keukens

Keuken naar uw wens

Wilt u ook een keuken die voldoet aan al uw wensen? Neem gerust contact met ons op, wij vertellen u graag over de mogelijkheden!

Richard

Wilt u meer informatie, een offerte of een adviesgesprek?